Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme ülke konstrüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya dikme münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 merhale eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara gereğince beş altı elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu tempo çakmaklar çok nüfuzkârdür ve ziyade doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı dem alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar gözükebilir ama puro götürüm ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra elverişsiz çevirip suratünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bâtınime apiko. Evet ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer bâtınilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar bâtınmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar ferahçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az bağ gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin tekrar yakma dava oluşum etmez. Ancak ahali konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şgeri olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 merhale arasında olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile önlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında gerçek dava âlemın soğuk değil ziyade har olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen hıfız âlemı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının çekicilik geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak katiyen çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen çekicilik geçirmedikleri bâtınin öbür rakiplerine oylumlu ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.