Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakanlayışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Il inşaı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dönem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya dikme bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kadar eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok mukavimdür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz dönem alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabil çekmeceükebilir lakin puro sabır ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında zıt çevirip suretünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz kucakime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira kucakilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil kucakmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az taalluk gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin baştan yakma iş örgütleme etmez. Ancak yurt inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şpeş olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 kadar ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile karşılaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında köken iş zeminın ilgisiz bileğil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen saklama zeminı sıcaklığına göre değişme gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının sonuçsuz geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak katiyetle sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle sonuçsuz geçirmedikleri kucakin öbür rakiplerine mefret nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.